Бижутера: Сега е времето на Роси! Не е проблем, че в Левски не се говори за селекция

0

„Не знам с подробности какво става в Левски, защото не съм толкова запознат“, обяви за „Меридиан Мач“ бившият играч, скаут и директор на „сините“ Христо Йовов. „Всички искаме едно – отборът да показва добра игра и да печели, но трябва да знаем, че това не трябва да става на всяка цена. Трябва да имаме и малко търпение“, продължи Бижутера.

19 години „Герена“ е истинска крепост!

„Според мен вече не трябва да се обръща толкова внимание на физическата подготовка, защото се видя, че тя не е най-слабата страна. Да, имаше известно изоставане, но като цяло никой не успя да надтича играчите на Левски през есента.

Делио Роси на среща с шефовете

Сега е времето да се поправят другите слабости, които „сините“ показаха през есента. Това е работа на Делио Роси. Той вече ще има нужното време, за да може да осъществи идеите си, както и да покаже визията си за Левски. Предстои подготовка, където всичко това трябва да се случи.

Италианци пращат оферта за откритие на Левски! Французи също с мерак за халфа

Според мен няма да е болка за умиране, ако Левски не направи нова шумна селекция. Пак ще се повторя – сега е времето на Роси. Не е проблем, че в Левски не се говори за селекция, напротив, преди на „Герена“ имаше прекалено много теч на информация около новите попълнения. Затова е нормално, че сега там са по-предпазливи и не хвърлят бомби“, завърши Йовов.

Спас Русев разпореди: Мощна селекция в Левски!

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]