Бивш левскар се присъедини към Етър

0

Халфът Георги Сърмов се присъедини към тренировките на „Етър“ и може да стане най-новото попълнение в тима, съобщава официалният сайт на „болярите“. Сърмов дори ще облече виолетовия екип в контролата на етърци срещу „Спартак“ (Плевен) днес от 18:15 ч. в Дряново.

Полузащитникът е роден на 7 септември 1985 г. и има богата футбола визитка, като е бил футболист на „Нафтекс“, „Левски“, „Ботев“ (Пд), „Берое“, турския „Касъмпаша“, румънския „Поли Тимишоара“ и молдовския „Дачия“, изиграл е и 12 мача за националния отбор.

За последно Сърмов бе в „Дачия“ (Кишинев) заедно с Исмаил Иса, но през лятото разтрогна договора си с молдовците. Двамата пристигнаха бяха миналия сезон основни играчи на тима, като Сърмов изненадващо дори се превърна в голмайстор на „Дачия“ със 7 гола в 24 срещи.

На този етап футболистът само тренира с „Етър“, като изчаква и оферта за чужбина. „Сърмов тренира с нас и ще участва в контролата, а до края на седмицата ще стане ясно дали подписва договор с „Етър“, всичко е въпрос на преговори“, коментира старши треньорът Станислав Генчев.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК