Бивш левскар отлетя за Израел

0

Вече бившият полузащитник на Левски Георги Костадинов отлетя за Израел. Там той ще се присъедини към новия си отбор – Макаби (Хайфа). Както е известно, Мечката подписа договор с клуба от Израел за 2+1+1 години, а опцията за удължаване е в полза на клуба. Родният национал от Царево публикува снимка от самолета на профила си във Фейсбук.

Роденият през 1990 година футболист напусна „Левски“ със свободен трансфер това лято след две години на „Герена“ и избра „Макаби“ пред няколко други обора. Преговорите по детайлите в неговия договор продължиха повече от 12 часа, като допълнителните подробности касаеха бонусите за постижения и за отделните мачове.

„Пред Георги имаше наистина много възможности. В последните два месеца имахме оферти от руските „Урал“ и „Терек“, от два германски клуба от втора лига, от датския „Бръондби“, от „Омония“ (Кипър), а в последните дни дойдоха и писма от „Брага“ (Португалия) и от швейцарски елитен клуб. Но изборът на играча бе Макабиа (Хайфа)“, коментира след подписването на договора мениджърът на футболиста Антъни Раво.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК