Берое и Дунав с атрактивно равенство (ВИДЕО)

0
-
-

„Берое“ завърши 2:2 с „Дунав“ в първата си контролна среща от лятната подготовка, съобщава официалният сайт на старозагорци. Двубоят се игра на „Спортна база Берое“ в Стара Загора. Гостите излязоха напред в 20-ата минута с попадение на Бирсент Карагарен. „Зелените“ обаче стигнаха до пълен обрат през втората част. Ерик Почански изравни в 57-ата минута, а Камен Хаджиев бе точен в 72-ата минута с глава при дебюта си с фланелката на старозагорския тим. Преслав Петров изравни за „Дунав“ в 89-ата минута на мача.

Проби в отбора на „Берое“ кара Александър Хардалов, който започна като ляв бек в днешната среща. Мартин Райнов носеше капитанската лента.

В 7-ата минута Александър Хардалов нахлу от ляво и пробва да центрира за Антон Карачанаков в наказателното поле, но Христо Попадийн успя да иззисти в корнер. След изпълнението на ъгловия удар обаче не се случи нищо опасно.

В 17-ата минута Мартин Райнов сбърка в центъра на терена, Тейнур Марем пое, намери Диян Димов, който центрира за Бранимир Костадиниов, но Душан Перниш пресече.

Минута след това Карачанаков центрира от корнер в наказателното поле и внесе смут в отбраната на гостите, но те се справиха със ситуацията.

„Дунав“ поведе с 20-ата минута след попадение на Бирсент Карагарен. Андреас Васев проби от ляво, навлезе в наказателното поле, центрира по земя, където Бранимир Костадинов пропусна за Карагагерен, който бе точен за 0:1.

В 32-ата минута Александър Хардалов изпълни тъч за Борислав Цонев, който скоростно центрира в наказателното поле, където обаче Попадийн изчисти.

Борислав Цонев центрира от корнер в 33-ата минута където Конов боксира, топката попадна в Карлос Охене, който стреля от сериозна дистанция, но не бе точен.

Бирсент Карагарен изведе Бранимир Костадинов зад гърба на отбраната в 34-ата минута, но Костадинов не намери целта с удара си.

В 35-ата минута Антон Карачанаков се измъкна между двама в русенската отбрана на скорост, Конов излезе да го пресрещне, Карачанаков успя да го залъже и да стреля към вратата, но топката мина на сантиметри от страничната греда.

Минута след това Цонев намери Карачанаков, който между защитата стреля, но след рикошет Конов успя да улови.

В 37-ата минута Мартин Райнов изведе Пламен Тенев зад гърба на отбраната, който напредна добре и даде добър пас за Денислав Станчев, който пробва с пета да отбележи, но не успя да намери целта.

В 45-ата минута Карлос Охене пресече един пас и с глава намери Антон Карачанаков, който свали за Борислав Цонев, който намери Денислав Станчев. Младокът напредна и стреля добре, но топката мина покрай гредата.

В 51-ата минута Веселин Пенев стреля директно от пряк свободен удар на около 25 метра фронтално на вратата, но топката премина над вратата на Станислав Антонов.

В 57-ата минута Надим Ангелов намери Емин Ахмед в средата на терена, той пусна в ляво за Веселин Пенев, пред който имаше пространство. Бранителят центрира, след като Станчев не успя да овладее топката попадна в Ерик Почански, който финтира отбраната на „Дунав“ и прати топката в мрежата за 1:1.

Ерик Почански пресече една топка в 61-ата минута и пробва да нанесе удар, но насочи прекалено слабо топката към Станислав Антонов, който улови.

В 70-ата минута Ерик Почански стреля от пряк свободен удар, но прати топката право в построената стена.

В 72-ата минута Денислав Станчев центрира страхотно от пряк свободен удар при който топката бе заложена на 1-2 метра от аут линията. Камен Хаджиев засече с глава и се разписа за 2:1.

Васил Шопов размени подавания с Андреас Васев в 77-ата минута, след което навлезе в наказателното поле където подаде на Преслав Петров, който стреля, но отлично се намеси Михаил Михайлов и изби, а след това Камен Хаджиев изчисти в корнер.

В 86-ата минута след пробив от ляво, Емин Ахмед бе финтиран от играч на „Дунав“, който центрира в наказателното поле. Михаил Михайлов остана под топката, но и Преслав Петров не успя да засече.

Минута преди края на редовното време топката попадна в Преслав Петров в наказателното поле на „Берое“, той се измъкна добре и прати топката в мрежата за 2:2.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК




Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК