Бербатов строи хотел в Слънчев бряг

2

Димитър Бербатов се подготвя да направи първи крачки в сериозния бизнес, съобщиха до­стоверни

[sociallocker id=5830]

информатори на в-к „Шоу“. Той планува да закупи или да построи хотел в популярния черноморски курорт Слънчев бряг.

„Митко доста се е ентусиазирал, но засега е раздвоен. Още не се е решил на 100 процента дали да стартира бизнеса си. На него му е из­вестно, че рискът е голям. Въпросът е да не изгуби част от парите си“, твърдят запознати.

Те уточняват, че Митко има луксо­зен апартамент в хотел „Маджестик“ на Слънчев бряг.

„Ами за този хотел става въпрос. Бербо се колебае дали да го купи, или да строи нов. Проблемът е, че там вече няма подходящи места за нови сгради. Всичко, което се намира близо до плажа, е отдавна заето. Даже не е тайна, че Слънчев бряг почти се е слял с друг курорт, намиращ се наблизо – Свети Влас. Имайте предвид, че Димитър много добре опипва нещата, преди да се захване с нещо. Той е от хората, които знаят как да управляват парите си. А е публична тайна, че финансовото му състояние е огромно“, добавят източниците на вестника на народа.

ШОУ припомня, че Димитър Бербатов вече осигури луксозни жилища на двете си малки дъщери Деа и Елиа. В края на октомври 2016 година бившият капитан на националния отбор по футбол купи два апартамента от фирма „ Артекс инженеринг“. Те са разположени в шикозната сграда „Андромеда“, намираща се в столичната община Оборище.

„Апартаментите са четиристайни (150 квадратни метра) и са изключително луксозни – последен писък на модата. Тук жилища си купуват само богаташи и тузари. Знаете, че Бербо разполага с много пари и за него не е проблем да извади необхо­димата сума. Той е категоричен, че двата апартамента са за децата му, които все още са малки – Деа е на 7 години, а Елиа скоро през ноември ще навърши четири“, съобщават запознати.

Те поясниха, че цената на квадра­тен метър във въпросната сграда е приблизително 2000 евро. Което ще рече, че двата апартамента струват на Бербатов към 600 хиляди евро или около 1 милион и 200 хиляди лева.

Източник: в-к „Шоу“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Антон
Антон
7 години по-рано

И защо трябва да натисна“харесвам’,та може и да не харесам това което така и не виждам?

Антон
Антон
7 години по-рано

„натискам“ бутона“не желая повече публикации от страницата ви да ми замърсяват ефира