Бербатов и Елена влюбени до уши като ученици (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

0
-
-

Нежни прегръдки и любовно гукане. Това са отношенията между футболната ни звезда Димитър Бербатов и съпругата му Елена месец преди Митко да отлети за далечна Индия. Звездната двойка наваксва с интимностите преди заминаването на Бербатов. Скоро влюбените ще са разделени за цели пет месеца и всяка минута заедно в момента е от значение за тях.

Топпапараците на „България Днес“ уловиха футболиста и нежната му половинка, отдадени на любовни ласки в столично заведение посред бял ден. Митко и Ели, които рядко могат да бъдат видени заедно, изглеждат спокойни и напълно отдадени един на друг.

Въпреки множеството медийни спекулации през годините, че Бербатов и жена му са пред раздяла, напук на слуховете двамата все още са щастливо обвързани. Това ясно личи и от фотосите, с които единствено „България Днес“ разполага.

В скъпарски и закътан ресторант Бербо и Ели си гукат на задушевен обяд. Докато футболистът обядва обилно, фината брюнетка е избрала по-леко меню. Димитър и Елена са без децата. Двамата винаги прекарват време насаме, когато ангажиментите им позволяват. Футболистът нежно прегръща любимата си, която няма да види няколко месеца.

Ели, за която се знае малко и която ревностно пази личността си далеч от медиите, за пореден път демонстрира стил и естествена красота. Тя е една от малкото футболни съпруги, които държат само на натуралния външен вид – без силикон, много грим и излишни корекции.

Елена и Митко станаха родители на първата си дъщеря Деа през 2009 г., а през 2012 г. се роди и второто им момиченце – Елиа. За техен трети наследник се шуми много около тях и от доста години насам. Ако двамата се решат за трето дете, то това ще е след не по-малко от една година.

Сезонът на Митко в Индия започва от 17 ноември и ще продължи пет месеца. Той ще рита за отбора на „Керала Бластърс“, като за периода ще вземе 1 милион евро. Бербатов ще замине без семейството си. Митко вече е избрал къде да живее. Той ще е настанен в супер луксозен хотел, разположен на самия бряг на Арабско море. Луксът в който ще тъне, му е предоставен на драго сърце и Бербо ще може да се ползва с всяка една благинка, която му се предлага.

Капакът на разкоша, осигурен за Бербо, са няколкото лични масажистки от Индия, които ще се грижат за тялото му, докато е в индийския град. Въпреки пъргавите ръце на масажистките Елена не изпитва ревност. Митко се е доказал като верен съпруг и баща до този момент и вероятността да стъпи накриво е малка.

Източник и снимки: „България днес“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК