Белаид и Ндонгала вече не тренират с Левски

0

Бившият защитник на Левски Аймен Белаид и каращият проби при сините Аристот Ндонгала вече не тренират с отбора, пише „Тема спорт“. Бившият бранител на Локо Пд се готвеше с тима, за да може да поддържа форма. Белаид изкара няколко дни в София по покана на свои приятели, а се разбра, че се познава и с френската звезда на Левски Габриел Обертан.

Другият футболист, който се появи на „Герена“ – Apиcтот Ндонгала, също вече не тренира със сините. През седмицата роденият в Киншаса футболист имаше възможността да впечатли старши треньора Делио Роси. В момента Левски се готви за важния мач срещу Дунав в турнира за Купата на България и няма как да се наблегне внимателно на качествата на дошлия от Локомотив Горна Оряховица полузащитник. Все пак Ндонгала може да се появи на „Герена“ след Нова година, за да продължи с пробите. През есента конгоанецът взе участие в 10 срещи във Втора лига. В тях фланговият нападател отбеляза три гола.

Възпитаниците на Делио Роси продължават да се готвят за последния мач за годината. Единствените проблеми пред Делио Роси са отсъствието на централният бранител Давид Яблонски и полузащитника Антонио Вутов. Докато българинът е трайно контузен и ще се завърне след Нова година, то чехът още е под въпрос за сблъсъка с Дунав в петък.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]