БГ феновете на Милан с писмо до Разград

0

Организираните фенове на Милан в България са изпратили писмо до Лудогорец, като целта им е да влязат в секторите с фенове на българския шампион.

Лудогорец гласи продажба на една от звездите си

„Имаме официално запитване. Нито сме им обещали. Нито сме им отказали. Тепърва ще обсъждаме. Писмото е изключително коректно“, разкри Ангел Петричев.

Дяков в Лудогорец завинаги

„За мен на първо място са феновете, които са непрекъснато с нас през годините -подкрепят ни в „А“ група в дъжд, в сняг и винаги са с отбора. Най-важното е тези хора да си закупят билети. Вече 7 години ни подкрепят. Чувствам се длъжен към тях. Ще съм притеснен, ако някой от тях остане извън стадиона за сметка на друг“, добави той.

Петричев: Ще станем шампиони, въпреки страничните фактори!

„На 18 януари ще пуснем билетите. Първо ще дадем възможност на притежателите на карти да се сдобият с пропуски. След това ще дадем на хората, които ни подкрепиха в мачовете от Лига Европа. Ако останат места, ще обявим свободната продажба“, завърши директорът.

Лудогорец със 7 контроли, всичките на живо в родния ефир

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]