Балъков хвали талант пред хървати

0

Определянето на Красимир Балъков за главен мениджър на Етър продължава да предизвиква сериозен интерес сред чуждестранните медии. Пратеникът на хърватския „Спортске новости“ се срещна с бившия треньор на Хайдук (Сплит) в турския курорт Анталия, където „виолетовите“ са на подготовка.

И израелци се точат на искан от Левски

„Пътуването ни дотук бе уморително. От България до Истанбул пътувахме с автобус, а след това хванахме самолет за Анталия. Цялостната ситуация в клуба е тежка, тъй като няма пари и имаме много млади играчи“, казва Бала.

Той не пропусна да похвали юношата на клуба Кольо Станев, който бе взет още на първия лагер на тима в Дряново, а след това попадна и в групата за Анталия. „Имам един десен бек, който още няма 16 години (б.р. всъщност Станев ще навърши 17 на 10 октомври), но ще бъде много голям играч“, хвали го Балъков.

И израелци се точат на искан от Левски

Във фоайето на хотел „Мелиса гардън“ в Белек българската делегация се срещна с бившия хърватски национален вратар Тончи Габрич, който бе в щаба му по време на престоя на Бала в Хайдук, пише „Меридиан мач“. Пред колегите от „Спортске новости“ двамата демонстрираха много близки отношения, а Балъков не пропусна да коментира моментното състояние на хърватските отбори.

Веселин Минев: Хората, които направиха глупостите в Левски, вече ги няма (ВИДЕО)

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]