Балджийски: Левски на „Герена“ е недопустимо да играе така срещу тим от Втора лига

0

Халфът на Монтана Борислав Балджийски заяви, че Левски заслужено са продължили напред, но е разочарован от играта на столичани.

„Трябваше да сме по-отговорни в предни позиции. Левски е класен отбор, който има доста добри футболисти, но мачът беше равностоен. Не се сещам да имаха 100% положения. Ние не се притеснявахме. Дойдохме тук на „Герена“, за да играхме футбол. Държахме топката и играхме добре.

Дойдохме, за да се опитаме да ги отстраним. Ние сме Монтана, те са Левски, но имаме самочувствие. Все пак ни отстраниха заслужено. Те са по-добрият отбор с по-добрите футболисти. Очаквах повече от тях. Мисля си, че Левски на „Герена“ е недопустимо да оставя тим от Втора лига да си подава и да разиграват топката. Те си имат треньор, той да си ги коментират. Играят италиански стил, по-прибрано“, заяви след мача.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]