Бадема отрязал Септември заради пари, новаците в елита се подсилват с бронзови медалисти

0

Емил Гъргоров е бил на път от новия сезон да облече екипа на Септември, научи KotaSport.com. В крайна сметка, обаче това няма да се случи. Причината пък е до болка позната – неразбирателство за месечното възнаграждение. Бадема е настоявал за доста по-солидна заплата, отколкото новаците в Първа лига могат да си позволят. Именно заради това и той няма да играе за столичани.

Същевременно KotaSport.com научи, че Септември ще се подсили с опитни футболисти, спечелили бронзовите медали с екипа на Локомотив (София) през 2015 г. Тогава тимът бе воден от настоящия треньор на септемврийци Димитър Васев. За сигурно ново попълнение може да се счита Александър Бранеков. Бранителят бе капитан на „железничарите“ през сезона, в който те стигнаха до третото място в първенството. Друг от тогавашния отбор също може да се присъедини към столичани – Даниел Генов. Преговори се водят и с Траян Траянов.

Според различни информации, близо до преминаване при новаците в родния елит са още Димитър Велковски, Мартин Кавдански и Михаил Венков. Както вече стана ясно, големият талант на родния футбол Крис Добрев остава в Ботев (Пд).

Снимка: БНР

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК