Асен Букарев: Отиваме на финал! (ВИДЕО)

0

Новият силен човек в Левски – Асен Букарев коментира жребия за Купата на България. Той отреди „сините“ да играят срещу ЦСКА.

„С Димитър Пенев си казахме, че каквото и да изтеглим – хем ще сме доволни, хем няма да сме доволни. Хем ще сме виновни, хем ще ни поздравяват.

Добър жребий. Решаваме нещата – финал преди финала. Отиваме на финал.

И двата мача ще са стадион „Васил Левски“. Няма опция да искаме друг вариант. Такива са правилата на футболния съюз.

Програмата през пролетта ще е доста наситена. Апелирам около тези 5 дербита да запазим добрия тон и колегиалността. Само това ме интересува. Нека стане празник за хората и трибуните да са пълни.

Въпреки че домакинството е условно, по-добре е, че сме гости в първия мач. Фаворит няма. Но имаме да се доказваме и чакаме двубоите с нетърпение. Левски ще се хвърли максимално и на двата фронта, докато има теоретични шансове за успех.

Жребият не променя плановете ни за трансфери и подготовка. Наясно сме, че ни очакват много мачове и ще имаме нужда от много дълбок състав.

Разчитаме на опита на Делио Роси. И поради причината, че е печелил Купата на Италия.

Аз няма да играя срещу ЦСКА. Ще се изправим по някакъв задочен начин. Чувствам се нормално. Аз съм шампион с Левски. Всичко останало остава в миналото“, заяви Букарев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]