Арда вкара 4 на Сокол (Марково)

0

Арда постигна убедителна победа с 4:1 над Сокол (Марково) на стадион „Дружба“ в мач от 6-ия кръг в първенството в Югоизточната Трета лига. Oще във втората минута топката бе изчистена от гол линията на гостите, но в 25-ата минута добре пласираният Ахмед Осман се възползва от центриране и прати топката зад голлинията – 1:0 за Арда.

Натискът на Арда продължи и в 45-ата минута съдията отсъди дузпа за груба игра срещу нападател. Владислав Мисяк застана зад бялата точка и не пропусна да отбележи – 2:0- Второто попадение започна с куриозен гол за гостите. Без да имат голово попадение, те намалиха резултата. В 49-ата минута, след 500 „сухи“ минути, вратарят на Арда направи груба грешка и изчисти топката в тялото на нападател на гостите и тя влезе в мрежата – 2:1. Последвя натиск на домакините и нов гол в 69-ата минута. Най-съобразителен в наказателното поле на гостите беше Атанас Чипилов. В 72-ата минута Чипилов финтира защитник, изправи се сам срещу вратаря пусна топката под плонжа му – 4:1.

Двата тима се срещнаха в сряда в междуобластна квалификация за Купата на България в Димитровград и тогава Сокол победи след дузпи.

Източник: sportal.bg

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК