АПОЕЛ бута Живко Миланов към „Герена“

0

Живко Миланов е отписан от АПОЕЛ до лятото, обявиха медиите в Кипър. Защитникът засега обаче няма как да бъде изгонен заради операцията, която претърпя, пише „Меридиан мач“. Той ще бъде оставен да се възстановява, но не е ясно какво ще стане с него през лятото.

Тимът от Никозия вече търси заместници на Миланов и останалите трима трайно контузени футболисти в отбора. За целта ще бъде продаден един от здравите, които не попадат в сметките на треньорите. „Когато имам време, следя Левски. Тази година за титлата ще се борят Лудогорец и най-вероятно ЦСКА-София. За Левски ще е трудно да направи нещо. Дайте малко време на футболистите и на Делио Роси да направят една хубава подготовка. Ще правим изводите през юни. В Левски винаги е отворена вратата да се върна, но не искам да коментирам тази тема, защото имам година и половина от договора с АПОЕЛ. По-добре да не говорим на тази тема сега“, обяви самият Живко Миланов пред „Спортал“, след като се прибра в България за Нова година.

От Ботев (Bp) пък си направиха устата за още един играч от „Герена“. Тимът от Втора лига иска Ивайло Найденов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]