Акция: След като си върнаха стадиона, феновете на Спартак (Вн) започват почистването му

0

Окрилени от оптимистичните новини за бъдещето на Спартак (Варна), най-върлите фенове от Сдружението „Синдикат 12″ организират акция по почистване на стадион „Спартак“, пише „Меридиан мач“. Стадионът от няколко години е в неподдържано и доста окаяно състояние, обрасъл в бурени. Феновете от „Синдикат 12″ призовават всички привърженици на клуба да се включат в доброволното мероприятие по почистване на стадиона, за да дадат пример за своето лоялно отношение към клуба през всичките тези години.

За изпълнението на тази задача са осигурени 200 чувала за смет, както и 10 контейнера за разделно събиране на отпадъците. Желателно е всички да носят необходимите инструменти за почистване на стадиона.

Мероприятието е насрочено за неделя от 10.00 часа. Накрая феновете ще спретнат и барбекю и като израз на удовлетворение от постигнатия краен резултат преди седмица, свързан с връщането на базите на клуба.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]