Акрапович удари по масата, извади двама заради неспазване на указания! Локо (Пд) с класика в градското дерби

0

Представителният тим на Локомотив постигна победа с 3:0 над Марица (Пловдив) в контрола. Проверката се игра днес от 12:00 на Лаута. Локомотив бе по-добрият тим и заслужено спечели, а головете реализираха Георги Пашов, Димо Бакалов и Алесандро Хожабрапур. Участие в контролата взе и каращия проби Игор Банович.

През първата част „черно-белите“ седяха по-добре на терена. В 10-та минута Димо Бакалов стреля опасно от фаул, но в стената. Последваха няколко далечни удара на Серджо Телес и Раян Фрикеше, но до попадение не се стигна.

В началото на второто полувреме натискът на Локомотив се засили. Първо удар на Марчев срещна гредата, а няколко минути по-късно удар от ляво на Бакалов бе избит от голлинията. В 61-та минута „смърфовете“ откриха резултата. Опит за центриране на Георги Пашов изненада вратаря на гостите и топката влетя в мрежата за 1:0. В следващата си атака „черно-белите“ стигнаха и до второ попадение. Димо Бакалов получи топката от ляво, напредна в половината на противника и с мощен шут реализира за 2:0. Крайното 3:0 оформи Алесандро Хожабрапур с хубав удар с глава.

Новият треньор на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович пък показа, че няма да търпи несериозно отношение от своите играчи. Част от калпазаните вече отнесоха шамарите… не в буквалния смисъл, но случилото се може да им коства място в отбора за следващия официален мач.

Бедиме и Пауло Сержо обаче бяха сменени заради неизпълнение на тактическите указания.

„Който не играе, бива заменян. Аз не чакам да мине целия мач, да го изгубим, за да направя смени. Когато виждам, че нещо не функционира го променям веднага в името на отбора. Няма значение кой как се казва“, заяви босненецът.

Той заяви също така, че хърватинът е Игор Банович е много качествен играч и хафът ще подпише договор с Локомотив (Пд).

Съставът през първото полувреме: Диау, Бедиме (30′ Пашов), Везалов, Николов, Муса, Фрикеше, Банович, Серджо (30′ Аяри), Райков, Мартинович, Бакалов

Съставът през втората част: Диау, Пашов, Везалов (60′ Марков), Николов (60′ Георгиев), Муса (60′ Крумов), Исуф, Банович (60′ Велковски), Аяри, Райков (60′ Хожабрапур), Марчев, Бакалов (60′ Ангелов)

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]