Адениджи сяда на пейката

0

Централният нападател на Левски Бабатунде Адени­жи попадна в черния списък на спортния директор Даниел Боримиров и треньора Николай Митов. Нигери­ецът ги ядоса сериозно със слабото си представяне през пролетта.

От подновяването на първенството Бабатунде е вкарал едва два гола. Чаша­та на търпението на всич­ки в отбора преля след из­пълнението му срещу Черно море. При резултат 0:0 той се озова сам срещу вратаря на противника. Аденижи обаче подходи крайно несе­риозно и направи нескопосан опит да прехвърли Емил Михайлов. Той пропусна чисто положение и през втората част. Тогава Антонио Аниете качи топката на глава­та му пред опразнената врата, но нападателят не я уцели.

Лошата новина за Нико­лай Митов е, че в момента не разполага с негов замест­ник. Конкурентът му Амаду Сукуна се контузи и няма да играе близо месец. Стани­слав Иванов пък е едва на 17 години. Въпреки това не е изключено Аденижи да седне на пейката срещу Локомо­тив Пловдив. В сблъсъка с железничарите на върха на атаката може да е Анто­нио Аниете.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК