Адвокат на ЦСКА 1948: Ние сме морален и идеен наследник на ЦСКА! Повечето фенове подкрепят Литекс Ловеч поради 3 причини

0

Адвокатът на ЦСКА 1948 Стефан Сотиров гостува в „Студио Дерби“ на KotaSport.com, с водещ Георги Симеонов. Юристът бе категоричен именно третодивизионният тим е истинският наследник на фалиралото ПФК ЦСКА АД. Освен това той заяви, че има сериозни съмнения за законосъобраността при ползването на стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево от ЦСКА на Гриша Ганчев.

„Отдавна ни предричат кончина, но ние сме живи и лидери в Трета лига. След фалита на ПФК ЦСКА АД, ние тръгнахме по честния и почтен път – от най-ниското стъпало. Ние сме моралният и идеен наследник на ЦСКА. Клубът, който в момента играе на „Българска армия“, сам каза в писмо до УЕФА, че е Литекс (Ловеч). Нека уважаваме правото на всеки да се самоопределя. Ние сме и се държим като ЦСКА.

Литекс (Ловеч) и след това министерството публикуваха споразуменията за ползване на базите. Ние имаме доста съмнения за законосъобразността им. Затова писахме до държавните институции с искане да се прекратят тези споразумения. В тях има доста обезпокоителни неща. Освен това, излезе информация, че не е плащан никакъв наем, а има само прихващания. Поне за част от извършените подобрения имаме сериозни съмнения, че са правени преди стадионът да се даде на Литекс (Ловеч), който сега е под друго име.

По голямата част от феновете подкрепят ЦСКА-София поради 3 причини – играят в Първа лига, ползват емблемата и играят на „Българска армия“. И за трите обаче имаме сериозни съмнения за законосъобразността“, коментира адв. Стефан Сотиров.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]