Авер на Бербатов влиза в порното

0

Бившият съотборник на Димитър Бербатов в „Тотнъм“ Беноа Асу-Екото е взел решение да сложи край на активната си състезателна кариера. Той ще концентрира своите усилия в новото си амплоа на порноактьор, разкриват британските издания. Камерунският футболист е отказал оферта от мениджъра на „Бирмингам“ Хари Реднап с оправданието, че вече има нова работа и тя е в друго поприще. Самият Хари потвърди, че Асу-Екото се впуска в порнобизнеса като актьор.

„Единственият проблем е, че Беноа иска да бъде звезда в порното и е взел решение да окачи обувките“, коментира Реднап пред „Birmingham Mail“.

За последно Асу-Екото игра в отбора от Лига 1 „Метц“, но договорът ми приключи и намеренията на Реднап бяха да го привлече в „Бирмингам“, който се спаси от изпадане от „Чемпиъншип“ в последния кръг на изминалия сезон.

„Беноа е взел това решение да стане порноактьор още преди една година“, добави Реднап. Кариерата на Асу-Екото започна в „Ланс“, а през 2006 година той премина в „Тотнъм“. Именно там той се засече с Бербатов.

Източник: „Стандарт“

Снимка: alchetron.com

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК