Юве ликува в градското дерби и е на 1/2-финал за Купата (ВИДЕО)

0
-
-

Ювентус победи Торино с 2:0 като домакин в мач от 1/4-финалите за Купата на Италия. Градското дерби не разочарова и донесе на феновете много интересни моменти и атакуващ футбол, при който шампионите излязоха победители.

Срещата на „Алианц Стейдиъм“ започна по-активно за домакините, като в 7-та минута Миралем Пянич стреля от дистанция, но ударът му беше спасен. Осем минути по-късно обаче Дъглас Коща откри с мощен удар от воле от границата на наказателното поле.

Веднага след това Мбайе Нианг и Ринкон можеха да върнат равенството, но без успех. В 28-та минута Дибала стреля точно, но Савич улови.

След почивката домакините продължиха с превъзходството си и в 67-та Марио Манджукич удвои аванса на своя тим, след като получи топката на ръба на засадата и без проблем преодоля стража на торинци.

Веднага след попадението съдията Диниеле Довери трябваше да се възползва от системата VAR, тъй като останаха съмнения за нарушение преди паса за гола, но такова не беше отсъдено и резултатът остана.

Малко след 80-та минута Лихщайнер и Игуаин имаха възможност да оформят класическа победа, но ударите им бяха спасени от Савич.

Източник: novsport.com

Снимка: twitter.com/juventusfc

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]