УНИКАЛНА СНИМКА: Локомотив Бургас – 1973 г.

0

Уникална снимка, непубликувана досега, изпрати на редакционната поща на KotaSport.com читател на сайта. Тя е за рубриката ни KotaSport Репортер и е от далечната 1973 година. На фотоса е за запечатан автентичният отбор на Локомотив (Бургас). Кадърът с „железничарите“, които по това време се подвизават в „Б“ Републиканска футболна група (БРФГ), е направен на стадион „Локомотив“.

Човекът, изпратил снимката на KotaSport.com, е Георги Станилов. Той е бил част от отбора на Локо (Бс) през въпросната година. Екипът на сайта благодари на г-н Станилов за уникалната снимка!

Припомняме на читателите на KotaSport.com, че всеки един от Вас може да стане своеобразен репортер в нашата медия. В рубриката ни KotaSport Репортер поместваме Ваши материали – новини, сигнали, коментари, анализи, снимки… Всичко, което Ви се струва интересно и любопитно от света на спорта, може да ни изпращате на редакционната поща на сайта NEWS@KOTASPORT.COM. Ние от своя страна ще публикуваме Вашия материал в сайта. Няма да бъдат допускани (или ще бъдат цензурирани) материали, съдържащи нецензурни изрази, обиди на етническа или религиозна основа.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук