Тотнъм удари Суонси с гол от засада (ВИДЕО)

0
-
-

Тотнъм победи с 2:0 Суонси при гостуването си от 22-ия кръг на Висшата лига. „Шпорите“ имаха труден първи мач за 2018г., като първият им гол падна от засада, а вторият – точно преди края на редовното време.

Срещата на „Либърти Стейдиъм“ започна с пълно превъзходство на гостите и още в 12-та минута Фернандо Йоренте откри резултата с първия си гол за отбора при първото си начало като титуляр. Испанецът засече центриране отляво с глава и остави Фабиански безпомощен, а повторенията показаха, че нападателят се е намирал в засада.

В 20-та минута Деле Али стреля от разстояние, но неточно. Първият удар към вратата на лондончани пък дойде чак в 32-та минута, когато Ренато Санчес не беше точен.

След почивката играта беше по-равностойна, като и двата отбора не създаваха много положения пред вратите. В 65-та минута Лусиано Нарсинг беше близо да изравни за Суонси, но Лорис се намеси сигурно.

В 89-та минута Тотнъм все пак стигна и до втори гол, отбелязан от Деле Али, който получи перфектен пас от Хари Кейн и от втория път успя да преодолее Фабиански за 0:2.

Така лондончани са вече с три поредни победи и се върнаха на петата позиция с 40 точки – две повече от градския съперник Арсенал.

novsport.com

Снимка: twitter.com/spursofficial

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]