Тайно парти за рождения ден на Цветан Соколов

0
-
-

Съпругата на национала Цветан Соколов му спретна страхотна изненада за рождения ден. Деляна организира тайно парти за рождения ден на национала, който на 31 декември навърши 28 години. Ден по рано бе последният мач за годината на българския волейболист и съотборниците му от Кучине Лубе, съобщи bgvolleyball.com.

Шампионите надвиха с 3:1 като домакини Вибо Валентия, а след срещата Деляна предложила на любимия си да излязат за по едно питие. Тя казала на съпруга си, че мястото е изненада и завързала очите му с кърпа, като го напътствала до влизането в заведението. След като свалил кърпата от очите си, Соколов видял почти всичките си съотборници и по-близки италиански приятели.

Най-добрият блокировач в Италия за миналата година трябваше да получи почивка за последния мач от първенството, но при 1:1 с Вибо Валентия старши треньорът се принуди да го пусне. Диагоналът на националния отбор направи повече от запомнящо се включващо – за два гейма записа 8 от 10 точки в атака и 3 блокади, а Кучине Лубе размаза съперника.

Бербатов показа мускули (СНИМКА)

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]