На „Армията“ се усъмниха в контузиите, Каранга мина през зъболекарския кабинет

0
-

Фернандо Каранга е посетил зъболекарски кабинет в сряда, научи KotaSport.com. Звездата на „армейците“ си е направил панорамна снимка на зъбите. Според близки до „Армията“, други футболисти на ЦСКА също ще последват голмайстора.

Според витаещи около „Борисовата градина“ слухове, „червените“ шефове са станали подозрителни към част от контузиите на футболистите. Болките в зъбите пък били показателни за различни травми. Припомняме, че в последно време контузиите при „армейците“ позачестиха. Самият Каранга също бе с травма. Наскоро и Александър Дюлгеров бе в лазарета. Защитникът Пламен Гълъбов пък дори се подложи на операция на дясното коляно. В момента Давид Симао, който бе на лечение в Португалия, и Стойчо Атанасов са извън строя и отпадат от групата за мача с Берое.

Ръководството на ЦСКА искало да огледа от всички възможни страни защо се стига до травмите. Едно от съмненията било в претоварване на играчите. За физическата подготовка на отбора се грижи кондиционният специалист Томас Нойберт. Според германеца, ЦСКА с днешна дата е най-добре подготвеният отбор в Бъглария. Въпреки това, обаче съмненията остават и играчите ще преминат различни изследвания, за да се установи точната причина за зачестилите травми.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК