Напрежението при младежите ескалира! Футболистите бесни на капитана си

0
-

В младежкия национален отбор назрява все по-голямо напрежение срещу титулярния капитан на тима Антонио Вутов, твърди „Меридиан мач“. Халфът пропуска втори лагер с мотива, че е контузен и в същото време играе за клуба си. Вутов бе освободен в началото на септември, за да не играе срещу Люксембург при злощастната загуба с 0:1 в Стара Загора и да се възстанови за дербито на Левски срещу Лудогорец, в което бе най-добрият за „сините“. За двубоите с Казахстан той също въобще не замина с отбора за лагера в Старозагорските бани. Без него тимът ни направи 2:2 със състава на бившата Съветска република, а два дни по-късно Антонио изигра едно полувреме за Левски в контролата с Ботев (Враца). Това е ясен сигнал, че Вутов спокойно можеше да помогне при днешното гостуване в Астана.

Селекционерът Антони Здравков все още има доверие във Вутов, но съотборниците в отбора открито недоволстват от това, че той предпочита да си почива и да се концентрира върху изявите си на „Герена“, докато те са на лагери с отбора до 21 години.

Заради контузия от състава на младежите отпадна и друг основен играч – Серкан Юсеин, а Божидар Краев е част от групата на мъжете.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]