Най-смешните футболни клубове в България

9

Големите отбори стават все по-скучни. Истинското развлечение е при малките – там кипят истински страсти и хумор. Доказват го „Милан“ от Полско Пъдарево, „Остър нож“ от Раданово и др.

 

9 КОМЕНТАРИ

 1. Забравили сте Черноморец 1919, Черноморец-Бургас (София) и още дузина измислени хибриди на отдавна затрития Черноморец. Тези клубчета са гавра с паметта на истинския…

 2. Фк“ Вихър – Глогово“ ,фк“ Светкавица- Градешница“ ,фкУраган – Козуря“ и мн.други

 3. Драги г-н/г-жо най-смешен автор,
  С най-малко уважение към вас, искам да ви поздравя с тази така смешна статия.
  Както казва Краси Радков „Ама така съм се смял…“
  Хубаво е, че сте се сетили да напишете подобна статия, това показва някакво наличие на интелект, но… по този начин озаглавена статийката ви, обижда всички отбори описани в нея. Дали отборите са смешни или имената са им до някаква степен интересни, това един смешен автор най-малко може да го определи. Дължите извинение на всички гореописани отбори, защото всеки един от тях, колкото и малък отбор да е, е положил усилия за да създаде самият отбор, а след това и да защитава честта на населеното място, в което играе. Не може, а и не трябва един смешен автор с една смешна статийка да омаловажава този труд.
  Потърсете призванието си на друг фронт или се научете как да правите това, което правите и в същото време да не обиждате тези, които присъстват в текста.

 4. Забелязвам два сериозни пропуска – Барселона (с. Просеник) и Нефтохимик, познат и като Нефтокомик ( уж Бургас) а.к.а. Строител 1962 (Камено), които много обичат да се представят за граждане.

 5. Моите уважения към автора,но Коматево е квартал на Пловдив от 1969 г.,а не село както го е написал в статията

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук