Лудогорец започва с двама нови

0
-
-

Двама нови футболисти ще започнат подготовка с шесткратния шампион „Лудогорец“ по време на лагера в Турция от 8 януари до 3 февруари. Единият е ляв краен защитник, другият централен нападател, научи „24 часа“. От клуба крият не само имената на набелязаните, но и тяхната националност. Предложени са от спортния директор и главен скаут на есенния лидер в нашенската първа лига Методи Томанов, който ги е наблюдавал на живо в последните месеци. Новите ще преминат задължителните медицински изследвания и тестове за физическо състояние, след което, ако всичко е в норма, ще се стигне до договор.

От „Лудогорец“ се надяват и на изходящ трансфер, но все още няма оферта, която да задоволява клуба за Клаудиу Кешеру, Светослав Дяков, Георги Терзиев, Лукас Саша и Жуниор Кишада, на които договорите изтичат през юни.

Засилен интерес има към Абел Анисе, но малгашът с френски паспорт определено е един от любимците на треньора Димитър Димитров. Херо е откривател на 27-годишния халф в бургаския „Черноморец“ през 2011-а и държи да го остави и през пролетта, когато разградчани срещат гранда „Милан“ на 1/16 финал от Лига Европа и продължават битката за седма поредна титла у нас.

Стана ясно, че бразилците в „Лудогорец“ ще пристигнат в лагера на отбора в курорта Белек на 9 януари, вместо на осми, заради дългите полети. Ден по-рано всички българи пътуват от София към южната ни съседка. Румънците Козмин Моци и Клаудиу Кешеру, холандците Върджил Мисиджан и Джоди Лукоки, украинецът Игор Пластун и полякът Яцек Горалски тръгват за Турция от родните си места също в понеделник сутринта.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]