В Меден рудник правят най-големия спортен комплекс в Бургас (СНИМКИ)

13

Най-големият спортен комплекс в Бургас ще бъде изграден в Меден рудник. Той ще бъде построен на

13 КОМЕНТАРИ

 1. I az ne rabiram techno zashto v tova selo trqbva da se pravi. Sigurno, zashtoto tam selenite sa nai-mnogo a savsem skoro shte trqbva da se glasuva.

 2. Извинете ни господа гражданя. Първо селяни са майките ви…. И второ ако не сте наясно Меден рудник е най-големият комплекс в Бургас и напълно заслужава подобна база.

 3. Извинете Вие гражданите от Средец, Глумче, Кликач и. т. н, които живеете в „центъра“. Защо да няма такъв спортен център в най-големия комплекс в града, където има най-много деца?

 4. Абе може и да не са най-големите граждани в центъра ама да не пък да са в Меден рудник. Събрали се там от кол и въже циганите на близките села и голям комплекс голямо нещо. Айде моля ви се малко по-сериозно.

 5. Колко комплексарчета има , който не живеят в Меден Рудник …. а изписват болните си представи и избиват коплексите на нещастните си родители. Айде моля ти се по – сериозно вземи се в ръце , това че не ти достига образование и интелект не е наш проблем нали ?
  Меден Рудник става все по красив и хората живеещи там го заслужават, много повече от колкото в център-а и в другите коплекси ! Защо ли ? Защото на тях са им обръщали доста внимание през годините … а не са прогресира ли като горе посочения коплекс. Има развитие и може още много да се инвистира в него. Не само по население може да бие другите коплекси… стига да се инвистира правилно и разумно. Може да стане същински център! Да , а не хората от коплекс-а да ходят в края на града, за да посетят някакъв си мол. Говорим за има няма 100 хиляди човека, повече дори от някой малки градове в България. Малко е това което се прави в Меден Рудник. Не трябва да са само спортни площатки и градинки! Да хубаво е за младите и за подрастващите, така се подобравя и начина им на живот и средата. Важно е спор няма.

 6. Вместо да се радвате, че ще се направи нещо хубаво, седнали сте да определяте кой е селянин и кой е гражданин. Как ни ви е срам?

 7. Живущите от Меден рудник заслужават всякакви придобивки, крайно време беше! Като най-голям комплекс, от него общината получава и най-голям приход от данъци и такси. Логично е част от тях да се върнат на хората в комплекса като обществена собственост, от която да се възползват всички живущи.

 8. А не ви ли стигат две спортни бази почти една до друга, басейн и не знам си още какво? Дай за всеки блок на мангалите да ви правят и спортен комплекс.

 9. Ама докато се обаждате там от Столипиново , нямате право да обсъждате Меден Рудник !
  Селяни сте вие бе пръдльовцииии !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук

Enter Captcha Here : *

Reload Image