Боби Михайлов разпореди: Бой по Франция!

0
-

Президентът на БФС Борислав Михайлов разпореди целта пред тима за мача с Франция, а тя е постигането на пета поредна домакинска победа в тези квалификации, пише „Тема спорт“. Боби обаче отчита и силните изпълнители в състава на петлите, които е побеждавал на два пъти на „Васил Левски“ – през 1985 и 1993 година.

„В тази квалификационна кампания отборът ни е с пълна успеваемост в домакинските мачове, а сега целта е нова победа, този път срещу един от най-добрите отбори в света – Франция. Гостуващият тим е пълен с класа и индивидуалности, които могат да радват феновете със своите атрактивни изпълнения. Да бъдем съперник на отбора на Франция е голямо предизвикателство за нас, но и голяма чест“, споделя президентът на БФС за официалната програма за срещата, изготвена от централата.

„Нямам съмнение, че публиката ще аплодира изпълненията и на двата отбора по достойнство, а футболистите на терена ще им отвърнат с интересна и сърцата игра в духа на феърплея. Пожелавам на българските фенове и тези на гостуващия отбор да се насладят на незабравими 90 минути, изпълнени с положителни емоции. Нека не забравяме, че на стадиона няма място за расизъм и ксенофобия“, добавя Михайлов. Интересното е, че след последните два двубоя – с Швеция на „Васил Левски“ и Холандия в Амстердам, той не сподели нито дума.

Шефът на родния футбол е приготвил завишени премии за тима при победа над петлите утре.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]