Живко Миланов: За юношите на Левски парите не са на първо място!

0
Снимка: levski.bg

Помощник треньорът на Левски – Живко Миланов – сподели мнението си за победата с 1:0 над Ботев (Пд).

„Труден успех. Ботев създаде положения. Имахме голям контрол над топката, което аз исках. От това най-вече съм доволен.

Това са млади момчета. Последните ни 3 мача бяха с най-добрите отбори. Не се представихме на ниво, защото имаше напрежение. От там се породиха лошите резултати. На младия футболист му трябва време, трябва му опит. Надявам се с течение на мачовете да го добият и да изглеждат по съвсем различен начин. В момента птичето им е кацнало на рамото и те трябва да се възползват. Хубавото е, че много от тях са израснали в школата и за тях парите не са на първо място и така трябва да бъде. Пари ще печелят. В момента трябва да се изграждат като характери и футболисти.

Краев е нападател. Сега той изпълнява функцията на централен нападател. Целта е да имаме по-голям контрол върху топката, което за мен се получи добре. Когато има контрол на топката, създават се много положения и всеки може да отбележи.

Докато има шанс, Левски ще се бори за седмото място. По-важното е да играят футбол и то офанзивен, да не се плашат от нищо. Няма голяма разлика от останалите отбори. Излизаме на „Герена“ срещу Черно море за победа и ще се борим до последно“, коментира Миланов.

loading...