Заразеният с COVID-19 от Първа лига: Добре съм,за мен бе голяма изненада!

0
martin kavdanski

Защитникът на Царско село Мартин Кавдански даде интервю за Дарик радио два дни, след като се разбра, че е с положителна проба за коронавирус. Той игра 90 минути срещу Черно море, а на следващия ден се оказа, че е заразен, въпреки че в клуба бяха получени документи, че пробата му е отрицателна.
„Чувствам се добре, както и в дните преди да разбера, че съм заразен с този вирус. За мен беше голяма изненада. Не съм имал никакви симптоми. Не съм чувствал никакъв дискомфорт. Резултатът е потвърден. След мача с Черно море направих нови два теста, които се оказаха позитивни“. Не знам как може да се допусне такава грешка. Това е голяма грешка за мен – има документ, че както аз, така и целия отбор сме с отрицателни тестове и след ден да се окаже, че съм положителен. Не знам как може да се допусне такова нещо. Не мога да го обясня. Надявам се да няма много заразени“, каза Кавдански.
„Наистина играх 90 минути и в сравнение с други мачове не съм се чувствал по-зле. Не съм забелязал никаква разлика, което за мен е изненадващо. Ако не ни правят тестове въобще нямаше да разбера, че съм с вирус. Сега трябва да карам карантина. Сестра ми и дъщеря ми се с мен. Такива са правилата. Ще си я изкараме цялата. Надявам се след нея тестовете да са отрицателни и всичко да отмине. Това идва в много лош момент, защото предстоят най-важните мачове за отбора. Няма да мога да помогна, а само ще гледам. Това ми тежи най-много. Сестра ми и дъщеря ми нямат симптоми. Дадоха ми лекарства, които да повишат имунната система. Това е. Тримата сме добре. Чакам хората от РЗИ да дойдат. Все още дъщеря ми и сестра ми не са тествани. Вероятно ще е днес“, допълни играча.