В Естония претоплиха манджата: Славиша искал да скъса с Левски с тъп номер

0
slavisha stoqnovich 2

Треньорът на Левски Славиша Стоянович е опитал елементарен номер, за да напусне „Герена“ и да поеме националния отбор на Латвия с тригодишен договор.

Според естонския сайт soccernet.ee 49-годишният специалист е обявил, че иска да прекрати договора си по здравословни причини и е изтъкнал като довод висок холестерол, заради който трябва да се лекува в родината си. Всъщност истинският повод е нежеланието на латвийската футболна федерация да плати неустойката по договора на Стоянович, който е обвързан с Левски до 2020 година.

На „Герена“ обаче не се хванали на номера на Славиша Стоянович и очакват треньора да води отбора на първата за годината тренировка на 8 януари. Очаква се през следващата седмица и среща на треньора с ръководството на клуба за обсъждане на селекцията на „сините“.

Всъщност обаче, проверка на KotaSport.com показа, че манджата с „номера“ на Стоянович е стара и претоплена от естонските колеги. Подобна информация се появи в „Меридиан мач“ на 21 декември, миналата година. Оттогава досега, Славиша на няколко пъти бе категоричен, че остава в Левски.

И Славиша започна с номерата