ЦСКА-София ще тренира в Швейцария и след мача с Базел

0

Принудителното оставане на ЦСКА-София с един ден повече в Базел ще прекрои тренировъчната програма на тима. Червените ще нощуват в Швейцария и след плейофа на „Санкт Якоб Парк“ заради правилото на местните власти, което забранява да се осъществяват чартърни полети от близкото летище след полунощ. Така в петък треньорският щаб ще изведе тима за сутрешна тренировка в Базел, като от ЦСКА-София са се обърнали към домакините за съдействие в намирането на подходящ терен. Заниманието ще бъде не само възстановително, но и подготвително преди неделното гостуване на Етър на „Ивайло“.

Да видиш ти! Дълбока резерва на ЦСКА-София бил пред трансфер в Базел!

Отборът се завръща в София в петъчната вечер, като трябва да кацне около 17:45 часа. На практика червените ще имат само един ден престой и една тренировка в столицата преди отпътуването към Велико Търново. Мачът на „Ивайло“ е от 15:15 часа.

ЦСКА-София прибира солидна сума от трансфер на Десподов

Иначе днес старши треньорът Стамен Белчев ще даде традиционната пресконференция преди евродвубой. Началото на брифинга ще бъде в 18:30 местно време, а веднага след това отборът ще проведе и официалната си тренировка на стадион „Санкт Якоб Парк“. Началните 15 минути от нея ще бъдат открити за представители на медиите.

Нов в ЦСКА-София става БГ национал!

loading...