Родни националки смениха отбора в Италия

0
lora petrova
-
-

Българските футболни националки Лора Петрова и Ивана Найденова смениха отбора в Италия и от сезон 2023/24 ще се състезават за тима на Линкем Рес Рома VIII. Новият отбор на българките се състезава в Серия Б на женското италианско първенство, а Петрова и Найденова вече бяха официално представени.

“La Res има удоволствието да обяви привличането за сезон 23/24 на два международни профила като Лора Петрова и Ивана Найденова. Лора може да се похвали с 25 мача в представителния женски национален отбор на България, докато Ивана има 28 срещи”, написаха от клуба на официалната си страница.

Ла Рес Рома спечели своята група в Серия С и това им гарантира изказване във второто ниво на женския футбол. А двете българки са попълнения под номер 5 и номер 6 в амбициозния клуб от Вечния град.

През миналия сезон двете българки бяха отново съотборнички, но в тима от трета лига Оробика (Бергамо). Така Петрова и Найденова заедно се качват едно ниво по-нагоре.

loading...
#
предишна статияГеорги Русев: Вярвам, че ще утре успеем дa вкараме гол
Следваща статияВъргала: Няма да стана инструмент на подлеците! Битката е на терена, всичко друго е простотия, безсилие, злоба и пропаганда…