Продължава модернизацията на ст. „Черноморец“, готов е и секторът за гости (СНИМКИ)

0
stadion chernomoretz 9

Усилен труд кипи на стадион „Черноморец“ и в почивните дни, видя репортер на KotaSport.com. Съоръжението придобива все по-приветлив вид. От доскорошната джунгла, която представляваше, вече няма и помен.

След като на част централния сектор бяха поставени седалки, предстои монтирането на още. Мястото за това вече е подсигурено, като бетонът е излят. Чакат се и още седалки. Точно над тунела пък е оформен мини ВИП-сектор, на който седалките са по-модерни.

Вече е направен и секторът за гости. Той разполага със 120 седящи места, а поне още толкова могат да се съберат и правостоящи. Специално за привържениците на гостуващите отбори, в сектора е поставена и химическа тоалетна. Клетката за гости ще може да бъде изпълнена още на първия мач за пролетния полусезон, когато Черноморец приема Нефтохимик в дербито на Бургас.

Забелязва се също така, че тунелът под таблото вече преграден. По този начин е блокиран свободният достъп до съоръжението на външни лица.

Предстоят и още модернизации по стадиона. Така например е запланувано да бъде направена кабинка за журналисти, както и такава за трудно подвижни хора. От ръководството на „акулите“ обмислят и други изненади, които засега се пазят в тайна.