Петър Хубчев: Да не бързаме с израстванията! Имаме проблеми в атака, надявам се утре да имаме решение

2
petar hubchev 4

Левски отстъпи с 0:1 на Зенит, в контролна среща. След срещата наставникът на „сините“ Петър Хубчев сподели своето мнение.

„За нас беше повече от добра контрола. Доволен съм, че стартирахме с 2 такива контроли. В днешния мач се получи по-добре.

Вижда се отношението към мача. То е съвсем друго и то срещу Зенит.

Двама-трима от малките бяха стреснати в началото. Хубавото е, че го преодоляха. Имахме респект в началото.

Да не бързаме с израстванията. Имаме проблеми в атака. Надявам се до 1-2 дни да има решение. Но себераздаването е съвсем друго. Играхме като отбор.

Чакаме двама-трима. Политиката е имената да се пазят в тайна. Надявам се утре да има някакво решение.

Имаше добри изяви Миятович. Но вратарят е такъв пост, че ако направи една грешка, всичко отива по дяволите. Това целяхме с привличането му – да има конкуренция“, коментира пред Diema Sport Петър Хубчев.

нови стари най-гласувани
Известие от
Виктор
Гост
Виктор

Вчерашният контролен мач показа няколко неща: 1. Левски има вече отличен вратар! 2. Видя се съвсем ясно, че „младите надежди“ все още не са на необходимото ниво, за да бъдат титуляри в Левски. 3. Костов никога повече няма да направи такъв резултатен сезон и затова най-логичният ход на Ръководството би бил да го продаде колкото се може по-бързо. 4. Смешно е да се мисли, че с двама ниски и грацилни централни защитници може да се разчита на какъвто и да било успех; Нуно Реиш не е централен защитник – той е дефанзивен халф и би било огромна грешка да го… Прочети още »

Жоро
Гост
Жоро

В България всички сме отлични старши треньори и перфектни политици !