Пената: Поредно голямо дело на Гриша Ганчев! Да видим дали тези с по-едрите суми ще дарят

0

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира стартиралото изплащане на парите към кредиторите. Самият той е имал дължими суми от ПФК ЦСКА АД за престоя си като старши треньор. Парите обаче не са му били признати, тъй като в договора му е бил вписан с друг статут, а не като наставник.

„Гриша Ганчев много отдавна прави тези жестове за ЦСКА. Това е поредното му голямо дело. Да му пожелаем отборът да му дава поводи да е в добро настроение“, каза Пенев пред „Тема Спорт“.

„Да видим дали някой ще дари за школата. Хора, които чакат по 500-1000 лева, вече обявиха, че ще го направят. Но дали примерът им ще бъде последван от тези с по-едрите суми? Смятам, че е редно да се направи такъв малък жест, да се помогне на школата. Както наскоро помогнахме на волейбола, така и на футбола може да се помогне“, допълни Пената.

„Да се надяваме, че отборът ще продължи успешната си серия в първенството. Трябва да се справим с Лудогорец на „Армията“, за да се върнем в битката за титлата. Трудно ще е, но не и невъзможно“, каза още Димитър Пенев.