Павел Колев: Фрапантните грешки в селекцията струват скъпо! Трябваше да се изчистим от старата кръв (ВИДЕО)

0
Снимка: levski.bg

Изпълнителният директор на Левски – Павел Колев, бе категоричен, че „сините“ не трябват да правят фрапантни грешки при селекцията.

„Не трябва да правим фрапантни грешки в селекцията. Те струват скъпо и вкарват клуба в една спирала, от която няма излизане. От освободени 14 футболисти през лятото, само Луи Нганиони не получи обезщетение.

Трябваше да се изчистим от старата кръв. Това беше тежък процес, през който трябваше да минем. И сега вече трябва да градим. Нещата не са чак толкова драматични, колкото изглеждат. Но пътят е труден.

Петър Хубчев има огромен картбланш. Ще остане дълго време, ако зависи от мен. На дълъг път, едно от най-важните неща е да задържиш дълго треньора, ако разбира се си намерил правилния. Той трябва да има стабилност, но трябва да държи в железен юмрук отбора, да знае какво иска и как да го постигне. Прословутият дефанзивен футбол го няма, опитва се да играе атакуващо.

Обърнете внимание какво се случва в школата. Треньорите са преживяли тежки дни. Виждам, че сега те и родителите са на крилете на вдъхновението. Ще оправим съблекалните, козирката на изкуствения терен. Това са важните неща. За мен това е основната оценка дали Левски е на правилен път“, коментира Павел Колев.