На „Бончук“ преговарят за парите на Милушев! Марек атакува Втора лига с търговец на криптовалута и син на легенда

0

Марек се завърна в професионалния футбол за радост на Дупница и региона. Една от емблемите на БГ футбола ще играе във Втора лига през новия сезон. На „Бончук“ проведоха страхотен сезон, успявайки да се справят с конкуренцията на силните отбори на Кюстендил, Вихрен и Беласица.

Въпросът е накъде ще поеме отборът, завръщайки се в професионалния футбол – нагоре или надолу. Отговор на този въпрос трябва да дадат преговори за нов генерален спонсор на клуба, които в момента са в разгара си. Логично всички в града и най-вече хората в Марек се надяват Стефан Милушев да поеме издръжката. Бизнесменът, който е родом именно от Дупница, е голям любител на спорта и обикновено му помага. Вероятно местната община ще направи всичко по силите си, за да убеди Милушев да застане зад Марек. Ако това стане, дупничани ще бъдат обезпечени финансово, което е основната цел на клуба на този етап, пише „Мач Телеграф“.

Иначе в настоящия отбор има доста добри млади футболисти, които имат качества и за Втора лига. Има и интересни персонажи като Антонио Арсов, например. Защитникът е син на местната легенда Асен Арсов, който живее от дълги години в Италия. Именно там е роден и Антонио, който трудно се разбира със съотборниците си, защото не говори добре български. Или пък Иван Калайджийски, който играе футбол за удоволствие, а не за пари, защото притежава успешен бизнес с криптовалути.

loading...
предишна статияБранител на ЦСКА 1948 се завърна в Миньор Пк
Следваща статияХалф на Етър на крачка от трансфер в Словакия