Крушарски: Не ми се е явил резултатът! Като са 140 пъти по-скъпи, не ги прави 140 пъти по-добри

0

Собственикът на Локо (Пд0 Христо Крушарски продължава да е оптимист преди мача с Тотнъм, за който преди време обяви, че не е знае резултата, но е сигурен, че отборът му ще победи.

„Още не ми се е явил резултатът, но се надявам интуицията ми и този път да не ме подведе. Подхождаме сериозно и ще кажем, каквото имаме да казваме на терена“, коментира бизнесменът пред „Мач Телеграф“.

В типичния си стил Крушарски влезе директно на мениджъра на гостите Мауриньо: „Жозе не е по-специален от нас. Той обаче иска специална кола и специални условия“. Бизнесменът разкри и за други изисквания на звездните гости:

„Искат разширена съблекалня, екипът на едно място, на друго място, друго. Той иска специална кола от летището да обслужва само него. За марката каквото имаме, това ще му дадем. Ние не сме толкова специални като англичаните. Ще им покажем, че не сме аборигени, че сме хора нормални и малко повече сме живял и отколкото те. Защото те Нито могат да седят на масата да ядат и пият като нас. Те идват и се напиват и започват да се бият един с друг, докато ние като се напием, започваме да се целуваме“.

Собственикът на Локо сподели, че ще поръча на една бутилка вино на играчите: „Така като излязат на терена, ще я карат през просото. Момчетата са в настроение да играят и да покажат, че не сме втора класа вагон. Чувам, че Тотнъм ги било страх да нощуват в Пловдив, за да не им гърмят фоейрверки под прозорците през нощта. И в София обаче няма да им е по-спокойно. Тук ще се натресат на шума от протестите на тия, дето си нямат работа“, добави Крушарски, който наскоро се прибра в България от свое бизнес пътуване, което му попречи да изгледа и двубоя с Лудогорец в Разград.

„Ние нашата сила си я знаем. Въпросът е да я покажем. Това, че са 140 пъти по-скъпи не ги прави 140 пъти по-добри. Нашите момчета трябва да са безстрашни и да покажат качествата. Това им говори и треньорът. Бруно също си знае работата. Жалко е, че стана така, че феновете не могат да се зарадват на този мач, които обещава да е истински празник“, завърши Крушарски.

 

0 0 vote
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments