KotaSport TV: Румен Димов: По-добре да изпаднем и да не се занимаваме с професионални простотии! Този съдия толкова ни обича…

6

6 КОМЕНТАРИ

  1. нещастен дребосък, скоро ще се срещнеш с реалността. Кажи как те е наритал братовчед ти кмета за издънките ти! Жалък си!
    6 години ритане блъскане практикуваш, време е справедливостта да възтържествува и да те приключат

  2. Оставете Румбата да работи на спокойствие. Всеки отбор има висини и низини в своето развитие. Ще дойде момент в който отбора пак ще мачка. Скоро ще е. Просто съдиите може би наистина не свирят правилно. И на него не му е леко. Много е лесно да критикуваме човек или отбор, когато нещата не вървят. Аз пък вярвам на Димов и знам, че ще запуши устите на критиците. А група, не В група. Това се задава пред Созопол. Стойте и гледайте. Въпрос на време е.

  3. Ало големия(малък тренер) виж си първо твоите грешки после съдийските-ако не си ги знаеш отговори моля те на няколко въпроса-Защо разби готов отбор за А група с неадекватните си селекции–Къде са момчета като Жоро Радев,Хашев,Горанов,Манев,Калоянов,Капитанов?Защо са още в отбора хрантутници като Мърчо,Семенца и там подобия на футболисти?Кой те излъга че До Кармо е звезда?А може и да се замислиш и къде е агитката и кой е виновен че е няма там?

  4. Румене хората не са прости-замисли се малко и кажи на хората в какви условия спят футболистите ти,къде и какво ядат,какво възстановяване имат и т,.н и после говори за професионализъм.Стадиони вече имат и по селата -стига вече с тая база се би по гърдите-

  5. Защо си тръгнаха Диян Христов и Якуб Идризов-от Последните ти 2-3 селекции резултата ти се вижда-от отбор на 3-4 място го докара до пред последно?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук