KotaSport TV: Ивайло Дражев: Надписвани са милиони, за да се осребри ст. “Ченроморец” в джобовете на няколко човека (I част)

0
-
-

В последните няколко седмици стадион “Черноморец” бе една от основните спортни теми в Бургас. KotaSport.com потърси за коментар по казуса екс концесионера на съоръжението в квартал “Акациите”

[sociallocker id=5830]

Ивайло Дражев. Той говори по много наболели теми около  бившия “Девети септември”. Интервюто на Ивайло Дражев за KotaSport TV ще Ви представим в 2 части.

“С фалшиви фактури – за трансфери, за разходи – са надписвани огромни суми, милиони. Поради това дружеството е задлъжняло, за да може стадионът да бъде продаден и да бъде осребрен в джобовете на няколко човека. За съжаление това става с участието на много хора от общинска администрация и от Общински съвет. Знам им имената, знам всеки какво е правил. Много лесно може да се реши въпросът. Виновни са всички кметове, зам.-кметове, общински съветници, които са гласували тези решения. Председателите на Общински съвет, които през цялото време бяха на софри на другия стадион. Всички те носят отговорност за тази  срамотия тук”, заяви за KotaSport.com Ивайло Дражев. Той е на мнение, че от спортните деятели около Черноморец и легендите на клуба, единствено Ангел Стойков е имал тръпка за възстановяването на клуба, а всички други са имали користни цели.

Очаквайте в KotaSport TV и втората част от интервюто с Ивайло Дражев!

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]

loading...
#
предишна статияОтново боксьор стана спортист №1 на Бургас (СНИМКИ)
Следваща статияЗадача с повишена трудност: Кой е отборът и кои са футболистите?