Хубчев обяви най-важната задача и отсече: Можем да загубим всичко! (ВИДЕО)

0
petar hubchev 2

Старши треньорът на Левски – Петър Хубчев, даде пресконференция преди реванша с Ружомберок от първи предварителен кръг на Лига Европа.

„Най-добре мачът ще покаже дали сме възстановили футболистите. Отборът е достатъчно добре подготвен, за да изиграе поне първите мачове на 100%.

Възможно е да видите Костов от първата минута. Но той продължава да стиска зъби и да играе на инженкции.

Алар и кой ще е в групата ще попадне в групата, ще преценим след тренировката. Информацията ми е, че всички ще тренират, без Холмар. До седмица ми казаха, че ще тренира.

Тук точки не можем да загубим. Можем да загубим всичко. Трябва да подходим по друг начин. Двубоят не е приключил. Трябва да сме максимално концентрирани. Доволни сме, че изиграхме сериозно мача в Русе. Надявам се утре да подходим пак по този начин. 1% подценяване ще бъде фатален.

Познавам футболистите. Ще опитаме да не допуснем подценяване. Това е най-важната ни задача.

Концентрирам се върху отбора, как трябва да подходим към мача, а не към странични неща“, заяви Хубчев.

„Дали ще разчитам на Станислав Иванов и Паулиньо като изнесени нападатели? Как да отговоря? Ако кажа „да“, разкривам част от тактиката. Това са подвеждащи въпроси“, каза Хубчев с усмивка и допълни: „Ясно е, че имаме виждания за мача. Има тактически изненади, но е важно самото изпълнение. Ние не разполагаме с кой знае какви възможности за някакви коренни изненади и промени в тактическо и индивидуално отношение, като футболисти и хора. Така че е много вероятно това да се случи“.

„Лично мен ме мотивира, че съперникът казва, че идва ни отстрани. Това е част от спортната психология. Имат физически много мощни футболисти. В първия мач отговорихме по възможно най-добрия начин“, коментира още Хубчев.

„Добре подготвени сме и ще успеем да издържим на цикъла Нямаме друг избор.

Със сигурност е по-добре, когато феновете ни са напълнили стадиона, да ни дават сили. За мотивация няма да говорим, ние играем за Левски“, допълни Иван Горанов.