Футболист №1 за 2013-та : Имаме шанс за второто място!

0
Ivan Ivanov 696x391

Защитникът Иван Иванов заяви, че националният отбор на България има шанс за второто място в своята група за европейските квалификации.
„Чувствам се добре. В момента съм в период на изчакване. Имам няколко неща, които могат да се случат в следващите 10 дни. Ако не, до лятото ще направя пауза“, коментира Иванов в интервю за DIEMA SPORT.
„Получиха се юридически проблеми с моята „жълтата карта“. Направих запитване към ФИФА дали мога да бъда картотекиран и получихме положителен отговор наскоро. Ще стартираме процедура по намирането ми на нов отбор. Влязал съм в контакт с няколко отбора и ще видим какво ще стане в бъдеще. Отборите са от чужбина. Не съм получавал обаждане от България. Не съм разговарял с никой. Имало е някакъв контакт с ЦСКА, но трансферът е бил спрян по най-различни причини. Към момента няма нищо коректно. Всичко е възможно да се случи в следващите няколко дни, но в момента контактувам с отбори от Европа“, добави той.
„Групата на националния отбор в европейските квалификации е равностойна. Мисля, че имаме доста добър шанс за класиране с оглед представянето ни в Лигата на нациите. Момчетата са събрали увереност. Първите два мача са много важни. Едно положително начало може да се отрази много добре“, продължи защитникът.
„Най-важното е повече фенове да дойдат на стадиона. За всеки един футболист е по-приятно да играе пред повече публика.“
„Мисля, че България има шанс за второто място. Обстановката в националния отбор е добра. Дисциплината е водеща. Г-н Хубчев може би гледа именно в тази насока да направи добър отбор, защото няма нищо по-важно от това. Колективът и дисциплината са най-големият коз за националния отбор. Г-н Хубчев гледа в добра посока и това ще бъде ключът“, каза още Иван Иванов.