Фенове съблякоха дете в рейса! Взеха му суитшърта и тениската със заплаха, пишело ЦСКА

2

14-годишно дете беше съблечено голо до кръста от непознати хулигани в автобус 404 пред погледа на пътниците. Екшънът, на който станал свидетел репортер на „Монитор“ се разиграл в 19,10 часа в рейса, движещ се в посока жк Дружба, като никой от пътниците, включително мъже не се намесил своевременно, за да го предотврати.

Момчето е приклещено от трима мъже на около 20 години в задната част на рейса между „Подуяне“ и „Редута“. Изведнъж се чуло как детето вика: „Не, недейте, моля ви, моля ви!“. В следващия момент то тръгна към предната част на автобуса голо до кръста. Слисана жена се развикала на шофьора да спре, но той отвърнал: „Това е България!“ и продължил, а по-късно признал, че камерите в рейса на работят. На спирката в „Редута“ все пак не отворил вратите, но нападателите започнали ги да блъскат и изскочили навън. Същевременно друга пътничка позвъняла на тел. 112, а трета взела дреха от своето дете, за да наметне жертвата. От полицията пък казали, че детето трябва да иде да подаде жалба с родителите си, или с възпитател от пансиона.

Впоследствие детето разказало, че са му съблекли суитшърта и тениската със заплаха и са ги взели със себе си. На тях пишело ЦСКА, което явно е и причината да му бъдат отнети, а нападателите по всяка вероятност са фенове на вражески футболен отбор.

Момчето, което слязло на спирката на спортната база „Червено знаме“ е от провинцията и е на пансион. В спортното училище учило карате.

Източник и снимка: monitor.bg

нови стари най-гласувани
Известие от
Drishu
Гост
Drishu

Bravo prasetata trqbva da se biqt navskqde