Фенове на ЦСКА-София сравниха титуляр с легенда на ЦСКА: С тези игри лятото ще пробваме да го продадем

0
cska fenove
Снимка: cska.bg

Привържениците на ЦСКА-София в официалния форум (cska.bg/forum) отличиха силните изяви на Валентин Антов в последните кръгове, като дори го сравниха с легендата на ЦСКА – Георги Димитров – Джеки. „Тема Спорт“ публикува някои любопитни мнения за младия талант на армейците и част от останалите футболисти.

RedFlame: Антов е страхотен футболист за възрастта си. Играе спокойно и стабилно. Много съм доволен, като виждам, че все по-често му гласуват доверие. Като централен защитник ще е по-добре да бъде налаган, отколкото като дефанзивен халф.

simpata: С тези игри усещам как лятото ще пробваме да го продадем. Надявам се, че той ще изяви желание да се утвърди при нас, преди да направи трансфер, и ще остане и догодина.

гога: Все повече припознавам Антов в Георги Димитров-Джеки. Диамант! Първите 30 минути с Берое – бяхме перфектни! Всички започнаха с огромно желание – комбинации на скорост, безупречно владеене на топката, добри включвания на Турицов в нападение и без грешки за целия дефанс, отличен Вальо Антов, Бикел – безгрешен и суперенергичен, Тиаго – с огромно самочувствие и отлични отигравания, защитата – без работа, а Жоржиньо, Али и Енрике -повратливи и жадни за изява. Ето това искам да виждам!

IKA: Отличен Антов срещу Берое, това момче е професор. Това, което много пъти съм казвал тук, се случва и с Бикел – време, доверие и, когато играчът има качества, всичко си идва на мястото. Срещу Берое Бикел беше супер и си мисля, че още ще вдигне нивото.

bobbby: Жоржиньо беше над всички срещу Берое. Антов пък май е около 3 класи над Чорбаджийски като движение, докосване на топката и взимане на правилно решение накъде и на кого да даде пас.

Rundmc: Жоржиньо редува много силни и слаби мачове. Трябва задължително да работи за постоянството си. Иначе излиза, че не знаеш кога можеш да разчиташ на него и го хвърляш всеки път на риск. Друга причина е може би съперникът, срещу който излиза. Много голяма амплитуда на представяне.

Laz_cska: Срещу Берое Жоржиньо изигра най-добрия си мач за ЦСКА досега.

checho_58: Браво на Антов и Турицов, израстват с много хъс и постоянство покрай старата кримка Бодураци!