Фаворит №1 за треньор на ЦСКА-София: Да ми предлагат и да се разбираме! Готов съм

0
nenad lalatovi b46ab300 f80f 4a8f bffe e327fb1e9f7 resize 750

Сръбският специалист Ненад Лалатович отговори на въпросите на “Тема Спорт” по повод треньорския пост в ЦСКА-София. Както е известно, неговото име бе свързвано с армейците през последната седмица. Той заяви, че чрез своя агент е представил условията си. Лалатович обаче добави, че все още няма конкретно предложение от “Армията” и изчаква развитие. 40-годишният треньор също така каза, че кариерата му едва ли ще продължи в Сърбия, макар да има много сериозен интерес от местен отбор.

“От Раднички Ниш ми звънят всеки ден и ми предлагат много неща, но аз не искам да работя повече в Сърбия. Желанието ми е вече да опитам навън. Знам, че ЦСКА е влязъл в контакт с моя мениджър, който е представил условията ми. Оттук насетне, ако ме искат – да ми предлагат и да се разбираме”, заяви Лалатович.

“Мога да водя ЦСКА. Това е голям клуб и изобщо не ме притеснява, че ще трябва да се боря за титлата. Аз съм работил в Цървена звезда и знам какво е. Бил съм начело и на младежкия национален отбор на Сърбия. Високите очаквания не са проблем за мен”, добави Лалатович.

“До две седмици ще е ясно къде ще продължа кариерата си, но пак подчертавам, че вече искам да работя извън родината си. Достатъчно време прекарах тук, дойде моментът за следващата стъпка”, каза още Лалатович.

За последно той бе начело на Чукарички, но се раздели с клуба преди десетина дни, като го остави на пето място в класирането. Скоро след това стана ясно, че Лалатович е сред опциите за нов треньор на ЦСКА-София. Той е известен като много емоционален специалист и е смятан за един от най-перспективните в родината си. Като футболист Лалатович преминава през Цървена звезда, Шахтьор Донецк и Волфсбург.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук