Дунав гони днес футболисти, излиза с юноши срещу Локо Пд?

0
levski dunav stanislav ivanov

Спортно-техническият щаб на Дунав Русе предвижда масова чистка. Тя ще влезе в ход от днес, часове преди мача с Локомотив Пловдив на Градския стадион. Двубоят е с начален час 17,00 часа, а в състава за него няма да влязат поне петима играчи, които не попадат повече в плановете на старши треньора Людмил Киров.

Възможно е в групата да попаднат шестима юноши, които да ги заменят. От щаба на Дунав отказаха да назоват имената.

„Нека не разбират от медиите. Говорили сме с тях и предстои утре (б.а. – днес) да прекратим договорите. Нека да разтрогнат и тогава ще оповестим кои са точно. Имам 12-13 играчи, които ще изнесат мача. Останалите ще са юноши от 19-годишните. Може и някой от тях да стартира. Има време. До мача всичко може да се случи.Аз съм казал на въпросните футболисти, те са наясно. Но нека всичко мине както трябва и да се разделим приятелски, защото свършиха работа. През зимата обаче трябва да се надгражда. Трябват ни точки“, коментира пред „Тема Спорт“ старши треньорът Людмил Киров. От ръководството също не пожелаха да разкрият повече подробности, преди официално да са разтрогнали с въпросните футболисти.

Според запознати в черния списък са попаднали Инкоом, Селеменев и Аясс, като се очаква той да бъде допълнен с още двама.