Деца от три континента дойдоха на кампа на Милан в Панагюрище, на ред е Несебър

0
IMG 0055
-

Днес Панагюрище каза „довиждане“ на участниците в първия за това лято Milan Academy Junior Camp Bulgaria. От понеделник до събота „червено-черният“ цвят оцвети възрожденския град, който бе домакин на първия лагер на Милан в Панагюрище.
Младите таланти, сред които имаше българчета пристигнали за кампа от Лос Анджелис, Сан Диего, Чикаго и Пекин, имаха уникалния шанс да се докоснат до методологията на италианските треньори от академията на Милан в двуразовите тренировки, както и да се забавляват и намерят нови приятели.
Деца, треньори и родители видяха и научиха много нови неща и при посещението в музеите на Райна Княгиня и Историческия музей в Панагюрище.
Заключителната церемония днес на стадион „Орчо войвода“ се превърна в емоционален празник с много усмивки, снимки и просълзени очи.Деца, родители, италианските и българските треньори, организаторите и любезните домакини и партньори от Парк хотел „Асарел“ и „Тракийски хотелиери“ в лицето на Бисер Петков, с развети червено-черни знаменца се разделиха и си пожелаха Milan Academy Junior Camp да се върне и през следващата година в Панагюрище.
На церемонията младите таланти чуха съветите на техния връстник Мерт Дормуш, който участва за трети път в камп на Милан, въпреки че само преди няколко седмици се върна от проби в Милано.
За финал децата получиха и своите атестати от италианските специалисти и от Ивайло Рачев, който развива проекта Milan Academy Junior Camp в България от 2011 година.
Milan Academy Junior Camp Bulgaria отива в Несебър, където следващата седмица от 2 до 7 юли ще се проведе девето издание, а от 6 до 10 август 10-о юбилейно издание за България.