Топмодел на България за бивша звезда на ЦСКА: Говореше с любовницата си, докато раждах!

0
margarita peichinska
-
-

Бившата „Мис Плейбой България 2002″ и ексрепортерка на „Меридиан Мач“ Маргарита Пейчинска направи скандални разкрития за съвместния си живот с Флорентин Петре – звезда на ЦСКА в периодите 2006-08 и 2009-10 година. Пред CANCAN.RO сексапилната брюнетка за първи път обвини публично бившия национал на Румъния в изневяра. Изданието припомня, че на 7 юни 2013 година Флорентин Петре се жени за Маргарита Пейчинска след почти пет години връзка. През 2008 г. Петре се развежда с тогавашната си половинка – своята сънародничка Каталина именно заради българката. Те имат и момченце Андрей, което вече е на 8 години. Двамата стигнали до развода, като според Маргарита вината била в отношението на бившия халф на Динамо към нея и към детето. Според сексапилната брюнетка бившият футболист й е изневерявал многократно, като изневярата му е започнала преди много години, още преди бившата звезда на „Плейбой“ да стане майка.

„Душата ме боли и сега. В момента, в който раждах Андрей, говореше по телефона с любовницата си. Не става въпрос за същия ден, а за самия момент на раждането. Това го проверих по-късно на телефона му“, разказва Пейчинска. Любовницата е сестра на колега на сина на Флорентин – Патрик.

„Той говореше с любовницата, която беше сестра на колега на Патрик (синът от първия брак на Флорентин). Дори не знам дали това момиче беше на 18 тогава! Тогава исках да си тръгна. Вероятно най-голямата ми грешка беше, че не напуснах“, разкрива бившият модел и допълва: „Той ми се подиграваше 16 години. Станах 44 килограма“.

Изданието уточнява, че връщане назад няма и двамата са готови да се разведат: „Той ми каза, че иска да бъде щастлив. Казах му, че щастието не се гради върху нещастието на друг. И той ми казва: „И какво от това? Само ти страдаш, важното е аз да съм щастлив. Определено ще се разведем! Връщане назад няма. Никога не съм очаквал да се държи така с мен. Всичко стана много грозно. Станахме врагове. Каза ми, че ако говоря пред медиите, на следващия ден отиваме при нотариуса да подпишем развода. Казах му, че подписвам само ако и мен ме устройва“.

„Мач Телеграф“